fbpx

Ik ontvang graag
de gratis training

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Ik ontvang graag
de gratis training

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

GRATIS 5 DAAGSE TRAINING

Direct in het nieuwe jaar (2021) starten we met een week lang waardevolle trainingen.
Hoe werkt Netwerkmarketing nu exact volgens het NetwerkWiel en waar staat dit verdienmodel nu precies voor.

Inmiddels is de training geweest. Het was een groot succes! Uiteindelijk waren we met bijna 400 deelnemers.
Wil je de training alsnog terugkijken? Dat kan, vul het formulier maar in en je ontvangt alles in een mailtje.

Netwerkmarketing werkt zodra je de juiste dingen doet.

Weet jij wat Netwerkmarketing is?
Waar dit verdienmodel echt voor staat?

De afgelopen 23 jaar heb ik inmiddels duizenden gesprekken gevoerd met mensen uit alle lagen van de bevolking met een verscheidenheid aan professie.
Het is mij op deze manier dan ook duidelijk geworden dat veel mensen helemaal niet weten wat Netwerkmarketing nu echt is.
Wellicht geldt dit ook voor jou!
Dat wil ik graag veranderen want er zijn veel mensen zoekende naar oplossingen door de chaos die ze nu ervaren.
Alles wat veilig leek, is ineens niet zo veilig meer.
De toekomst lijkt onzeker en alle veranderingen maken veel mensen angstig en onzeker.
Ik weet dat Netwerkmarketing een oplossing kan zijn.
Ondanks de verhalen, vooroordelen of aannames.

Wist je dat Netwerkmarketing een miljarden industrie is die honderd duizenden mensen over de hele wereld de mogelijkheid geeft hun mooiste leven te leven.
Wist je dat bijna alle producten/diensten ook via een Netwerkmarketingbedrijf te verkrijgen zijn? Waarschijnlijk wist je dat niet.
Het kan zomaar zijn dat jij ook denkt wat zoveel mensen denken:
‘Netwerkmarketing is niets anders dan mijn familie en vrienden producten aansmeren.
Leuren langs deuren of het hele internet vol spammen om mensen te werven en/of producten te slijten.’ Maar wat nou als dat beeld niet klopt?

Het is mijn missie om dit mooie verdienmodel op het positieve podium te zetten. Daar waar het naar mijn idee hoort. Daarom ga ik van 4 tot en met 8 januari 2021 een 5 daagse gratis training geven waarin ik de 5 essentiële stappen tot succes met je ga delen.
Na deze 5 stappen weet jij wat Netwerkmarketing nu echt is, hoe het werkt en wat jij moet doen om een succesvolle residuele geldstroom op te bouwen.

Ben jij:

✅ Een ondernemer en zoekende naar een extra geldstroom?
✅ Een netwerker die nog niet succesvol is?
✅ Gewoon toe aan een nieuwe uitdaging of carrière switch?
✅ Op zoek naar een geldstroom voor de toekomst?
✅ Gewoon nieuwsgierig?

Dan is deze gratis 5 daagse training voor jou.

Wat kun je verwachten?

✅ Van maandag 4 januari tot en met vrijdag 8 januari van 9.00 tot 10.00 uur dagelijks een zoom training
✅ Een actieve Facebook groep waarin ik vragen beantwoord
✅ Een actieve Facebookgroep waar de live trainingen via opname terug gekeken kunnen worden
✅ Een stappenplan tot succes waardoor je weet hoe je een extra of vervangend inkomen kunt opbouwen

Ik ontvang graag
de gratis training

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

ONDERNEMER, NETWERKMARKETING EXPERT, TRAINER, BUSINESS COACH, INFLUENCER, RAM, HOOGGEVOELIG, MOEDER, PARTNER, MOTIVATOR, INSPIRATOR, DOORZETTER, VRIENDIN EN VOORAL EINDELIJK HELEMAAL MIJZELF

 

Mijn naam is Ingrid van der Wal

23 jaar geleden is Netwerkmarketing op mijn pad gezet omdat ik zoekende was naar een vervangend inkomen. Sindsdien is het een rode draad in mijn leven waar ik heel erg dankbaar voor ben en veel van heb geleerd. Dat eerste gesprek waarin ik kennis maakte met dit krachtige verdienmodel vergeet ik nooit meer. Ik weet dat nog als de dag van gisteren. Ik begreep er helemaal niets van omdat ik niet kon bedenken hoe je met minder uren werk een veelvoud aan inkomen kon opbouwen. Maar ik voelde en zag alleen des te meer. Ik voelde een enorme vrijheid en puur op dit gevoel ben ik gestart aan, naar ik nu weet, een van mijn mooiste avonturen. Vijf maanden na mijn start kon ik mijn baan opzeggen en in de eerste 8 jaar van mijn Netwerkmarketing carrière heb ik met mijn toenmalige partner een super succesvolle business opgebouwd.

Naast alle successen, erkenningen, podiums, spullen, ervaringen, ontmoetingen en prachtige reizen ben ik het dankbaarst voor de ontmoeting met mijzelf. Door Netwerkmarketing heb ik mijzelf leren kennen en geloof me, daar kan geen geld tegenop.

Op mijn weg naar succes heb ik een werkwijze ontwikkeld die bij mij past en die anders werkt dan wat veel netwerkers gewend zijn. Voor mij draait Netwerkmarketing niet om het verkopen van producten maar om het verbinden met mensen en onderzoeken of ik een oplossing heb voor de veelal financiële uitdagingen van mensen. Om mij heen zag en zie ik nog steeds dat veel netwerkers geen idee hebben wat ze aan het doen zijn en daarom in de grootste valkuil van dit model vallen. Agressief verkopen van producten en/of diensten waardoor er een negatief beeld is ontstaan wat naar mijn idee niet klopt. Het kan echt anders en dat laat Netwerkmarketing vanuit Verbinding ook zien.

Het is echt mijn diepste wens dat het negatieve beeld over Netwerkmarketing verdwijnt. Dat het wordt gezien als een volwaardige industrie met ongekende mogelijkheden voor iedereen die zoekende is naar een financiële oplossing, een 2e geldstroom en/of carrière switch. Juist in deze heftige en veranderende tijd die vaak angst en onzekerheid teweeg brengt bij veel mensen.

Naast mijn netwerkmarketing carrière heb ik de afgelopen 23 jaar ook bedrijven gehad, honderden mensen gecoacht en heel veel trainingen gegeven totdat ik voelde dat het tijd was om mijn opgedane kennis op een andere manier te delen met al die netwerkers uit verschillende Netwerkmarketing bedrijven die het anders willen. Al mijn expertise heb ik verwerkt in verschillende lessen waardoor er een complete opleiding om het vak Netwerkmarketing te leren, is ontstaan. Sinds 2017 ben ik werkzaam als trainer/coach van Zo trots als een Pauw en begeleid ik met mijn expertise netwerkers uit verschillende bedrijven. Daarnaast werk ik sinds begin dit jaar ook weer in het veld om via 2 praktijkvoorbeelden te laten zien dat Netwerkmarketing werkt zodra je de juiste dingen doet.

En wat dan die juiste dingen zijn, deel ik graag met jou gedurende regelmatig gegeven trainingen. Op deze website en in onze agenda kun je vinden wanneer welke trainingen precies gegeven worden. Het lijkt mij leuk om je online te ontmoeten.
Voel je welkom.

Zo trots als een Pauw

Is een onderdeel van In Rainbow
Hunzingo 18
8251 VZ  Dronten

E-mail: info@inrainbow.nl

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Our terms and conditions