fbpx

NETWERKMINDSET COLLEGE  40 WEKEN

Start februari 2020

Netwerkmarketing Werkt zodra je de juiste dingen doet.

Wellicht vraag jij je nu wel af:
“Allemaal leuk en aardig maar wat zijn dan die juiste dingen?”
Daar worstelen heel veel ondernemende netwerkers mee en dat kan ik heel goed begrijpen gezien de resultaten.
Dat is de reden waarom het NetwerkMindsetCollege is ontstaan.
Ik wil je de juiste technieken leren waardoor er succes en resultaat ontstaat.
 
In mijn 18 actieve jaren als netwerker heb ik veel mensen zien worstelen.
Krachtige prachtige mensen die super gemotiveerd en vol drive aan hun netwerkmarketingavontuur begonnen om vervolgens maanden/jaren later gefrustreerd en teleurgesteld het bijltje erbij neer te gooien.
Misschien herken jij dit wel in jezelf of in jouw buurt.
Je bent overtuigd van de kracht van de industrie.
Je weet dat het werkt want er zijn ook genoeg succesverhalen.
Je weet alleen nog niet hoe het voor jou werkt.
Geloof me, daar ben je niet de enige in.
In de eerste 7 jaar van mijn carrière binnen deze prachtige industrie heb ik mijn focus gehad op het opbouwen van een stabiele business.
Ik deed dit op mijn eigen manier.
Toen al zag ik dat ik met alleen het verkopen van producten geen stabiel inkomen ging opbouwen. Ik zag ook dat ik niet  aan het werk wilde  zijn door te verkopen.
Daar kwam nog bij dat ik klanten helemaal niet leuk vond.
Super tijdrovend is dat en ik vond mezelf geen boodschappenjuf.
Ik had snel door dat ik met klanten niet optimaal gebruik maakte van de hefboom die Netwerkmarketing nou juist een krachtig verdienmodel maakt.
Toch zag ik om me heen dat bijna iedereen zich in de eerste plaats bezighield met het verkopen van producten.
Dat moest anders kunnen.
Ik was op zoek naar een routing om een succesvolle business op te bouwen.
Niet door verkoop maar door het opbouwen van een distributiekanaal met als fundament het eigen gebruik.
Ik kwam erachter dat geen collega mij echt een ‘technische en tactische route’ kon laten zien. Dat is de reden waarom ik zelf een werkwijze ben gaan ontwikkelen om dit te testen in verschillende netwerkbedrijven.
Inmiddels durf ik te zegen dat deze bewezen succesvolle routing (het NetwerkWiel) toepasbaar is in ieder Netwerkmarketingbedrijf.
De afgelopen 10 jaar heb ik veel zoekende netwerkers daardoor kunnen ondersteunen en zien groeien met deze werkwijze.
2 jaar geleden kwam de tijd om mijn actieve rol als netwerkers neer te leggen en al mijn opgedane kennis en ervaring te verwerken in de lessen van het NetwerkMindsetCollege.
Op deze manier kan ik veel sneller veel meer netwerkers/ondernemers helpen met het creëren van hun droomleven.
Door de lessen van het College leer ik je het beroep Netwerkmarketing!
Dit 40 weken durende programma bestaat uit 3 onderdelen die samen voor een sterk fundament zorgen.
Dit zijn de NieuweMoneyMindset, NieuweMindset en NetwerkMarketing technieken.
Succesvol worden betekent ook aan jezelf werken.
De technieken en persoonlijke groei moeten samen ontwikkelen en in balans komen.
Het is mij inmiddels meer dan duidelijk uit verhalen van vorige cursisten dat een negatieve koppeling met Geld/Overvoed ieder succes in de weg staat.
Daarom besteden we uitgebreid aandacht aan het herprogrammeren van jouw MoneyMindset. Daardoor wordt Geld jouw vriend en kun je een hoge bonus ook echt met positieve overtuiging ontvangen.
Vanuit deze NieuweMoneyMindset werken we verder aan je hele mindset.
‘Angst voor het onbekende’ en ‘Angst voor succes’ zijn bij veel mensen krachtige belemmerende overtuigingen op weg naar gestelde doelen.
Jezelf niet goed genoeg vinden.
Wie zit er nou op mij te wachten?
Wat zullen ze wel niet van me vinden?
Kan ik dit wel?
Werkt het wel voor mij?
Is dit voor jou ook herkenbaar?
Vast en zeker.
Daarom heb je naast persoonlijke ontwikkeling ook technieken nodig.
Het NetwerkWiel is de rode draad in het Netwerkmarketing programma.
Stap voor stap leer jij wat de technische route is in succesvolle Netwerkmarketing waarin oprechte verbinding met mensen een belangrijke rol speelt.
Je maakt de ondernemer in je wakker waardoor je ontwikkelt tot een allround ondernemer.
De opgeleide netwerkers van nu zijn de ondernemers van de toekomst.

Dit programma duurt 40 weken omdat Netwerkmarketing echt een vak is wat je moet leren.

Daar is verwerking en implementatietijd voor nodig.
Iedereen die dit programma volgt, wordt door mij begeleid.
Hoe intensief dat zal zijn, mag jij beslissen door te kiezen voor een Basis-, Vip- of Pauwtraject. Wellicht vraag jij je nu wel af:
“Allemaal leuk en aardig maar wat zijn dan die juiste dingen?”
Daar worstelen heel veel ondernemende netwerkers mee en dat kan ik heel goed begrijpen gezien de resultaten.

Dat is de reden waarom het NetwerkMindsetCollege is ontstaan.
Ik wil je de juiste technieken leren waardoor er succes en resultaat ontstaat.

In mijn 18 actieve jaren als netwerker heb ik veel mensen zien worstelen.
Krachtige prachtige mensen die super gemotiveerd en vol drive aan hun netwerkmarketingavontuur begonnen om vervolgens maanden/jaren later gefrustreerd en teleurgesteld het bijltje erbij neer te gooien.
Misschien herken jij dit wel in jezelf of in jouw buurt.
Je bent overtuigd van de kracht van de industrie.
Je weet dat het werkt want er zijn ook genoeg succesverhalen.
Je weet alleen nog niet hoe het voor jou werkt.
Geloof me, daar ben je niet de enige in.

Inmiddels durf ik te zegen dat deze bewezen succesvolle routing (het NetwerkWiel) toepasbaar is in ieder Netwerkmarketingbedrijf.
De afgelopen 10 jaar heb ik veel zoekende netwerkers daardoor kunnen ondersteunen en zien groeien met deze werkwijze.
2 jaar geleden kwam de tijd om mijn actieve rol als netwerkers neer te leggen en al mijn opgedane kennis en ervaring te verwerken in de lessen van het NetwerkMindsetCollege.
Op deze manier kan ik veel sneller veel meer netwerkers/ondernemers helpen met het creëren van hun droomleven.

Door de lessen van het College leer ik je het beroep Netwerkmarketing!

Dit 40 weken durende College bestaat uit 3 onderdelen die samen voor een sterk fundament zorgen. Dit zijn de NieuweMoneyMindset, NieuweMindset en NetwerkMarketing technieken. Succesvol worden betekent ook aan jezelf werken. De technieken en persoonlijke groei moeten samen ontwikkelen en in balans komen. Het is mij inmiddels meer dan duidelijk uit verhalen van vorige cursisten dat een negatieve koppeling met Geld/Overvoed ieder succes in de weg staat. Na 40 weken ben je een allround ondernemer met de juiste mindset en skills. Je denkt, leeft en werkt vanuit overvloed. Je kunt zelfstandig een (netwerkmarketing)business opbouwen. Je hebt geleerd hoe je kunt verbinden met mensen waardoor agressieve verkoop niet langer nodig is. Je beheerst de technieken die nodig zijn om te dupliceren en dit door te geven aan anderen. Je weet hoe je kunt uitnodigen, leiden en coachen vanuit verbinding. Je bent je bewust van de effecten van verbale en non-verbale communicatie. Angst voor tekort/verlies heb je los gelaten en je weet wat je passie is. Je bent de CEO van je leven en je business geworden en je staat voor wie je bent. Je bent trots op wie je bent en wat je doet. Je weet en hebt het zelfvertrouwen dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Je weet dat netwerkmarketing werkt en hoe je dat doet met de juiste technieken.

Het 40 weken
Programma bestaat uit
48 lessen

Nieuwe MoneyMindset

 • Jouw ontvangstknop
 • Geld is Energie
 • Financiële blauwdruk
 • De Magic pot
 • Let’s Go
 • Volg je Geld
 • Creëer balans
 • Geld volgt jouw Passie
 • Kom in Actie
 • Kom in Actie Q&A
 • JIj als ondernemer
 • Jouw omgeving
 • Geven en Ontvangen
 • Jouw statement
 • Jij kan dit
 • En nu jij

 

Netwerk
Marketing

 • Het fundament
 • De emotionele rollercoaster
 • Doelstelling
 • Het NetwerkWiel
 • Eigen gebruik & ritme
 • De WieKenIk lijst
 • Beltraining & uitnodigen
 • Gesprekstechnieken
 • Jouw verhaal
 • Concept uitleg
 • Het 2de gesprek
 • Het planningsgesprek
 • Jij als coach
 • Social selling
 • Dagelijkse activiteiten
 • Momentum

Nieuwe
Mindset

 • Brandend verlangen
 • Het stemmetje
 • Financiële blauwdruk
 • Leer het spel spelen
 • Regie over eigen energie
 • Het product Ik
 • Angsten en weerstand
 • De ideale klant
 • De spiegel
 • Kleuren
 • Wees een leider
 • Timemanagement
 • Ochtendrituelen
 • Pak je podium
 • Eigen verantwoordelijkheid
 • Shine & rise

Het verhaal van Anke

onzichtbaar
Ken jij Ingrid van der Wal? Deze vraag kwam in 2017. “Nee, Die ken ik niet.” Ik werd nieuwsgierig en ging op zoek. Ik vond een foto van een vrouw met een krachtige uitstraling. De kennismaking werd voor mij de motivatie om te starten met een cursus “Financieel vrij? Ja, dat wil ik”

Afgelopen maart 2018 hoorde ik dat Ingrid deze zelfde cursus in een heuse collegevorm had gegoten. Ik was enthousiast en heb me nog eens aangemeld omdat de eerste training mij raakte. Ik ben blij dat ik op deze manier mooie inzichten mag leren over mijn financiële vrijheid. Het raakt echt de kern van mijn “ IK” en ik leer steeds meer van mijzelf en ook naar mezelf te luisteren. Weerstand, boosheid, acceptatie, humor. Al het oude komt naar boven. Het mag er zijn. Wat heb ik nodig? Ik kijk ernaar en pak door op de dingen die me raken. Het geeft me inzichten waar ik uiteindelijk heel blij van word.
Door al deze pittige en mooie lessen kwam mijn bedrijf “ Eigen & Wijs” ook boven borrelen. Wat wil ik met mijn bedrijf? Wat is mijn passie? Wil ik zoals nu doorgaan? Hoe waardevol vind ik mezelf? Heb ik daar andere mensen voor nodig? Een heleboel vragen waar ik mezelf toen nog geen antwoord op durfde of kon geven.
Ingrid kwam op Facebook met een aanbod van een persoonlijk coachingtraject. Het duiveltje in mij vertelde: “ Ja Anke. Dit kun je nu wel willen, maar kijk eens naar al je kosten deze maand. Ik denk dat het er niet in zit.”. Vanuit de weerstand kon ik gelukkig meteen mezelf terugfluiten. “Anke, wat wil je echt?” In gedachte antwoord ik dat ik mijn bedrijf wil vullen met mijn passie. Aan de slag gaan om ‘ mensen in hun kracht zetten en te verbinden’ en daar nog enthousiaster van te worden. Ik heb me meteen aangemeld en met liefde betaald. Dit is een van de mooie lessen van de Nieuwe Money Mindset die me veel heeft opgeleverd. Het eerste gesprek met Ingrid was meteen top. Ik hoorde wat mijn sterke kanten zijn en dat ik erin mag geloven en ze mag gebruiken. Een prachtige opdracht was om te schrijven in een flow. Alleen de flow was er niet. Hierdoor kwamen we op het onderwerp ‘loslaten’. Er bleek nog oude pijn vanuit mijn jeugd te zitten waar ik mee aan de slag mag. Mijn moeder is op hele jonge leeftijd overleden en ik heb dat gemis te veel willen compenseren bij mijn kinderen. Poeh. Dat besef kwam nu en was een binnenkomer. Wat ben ik dankbaar voor dit inzicht.
Ingrid geeft me inzichten dat ik mag loslaten, bij mezelf blijf, me goed aard en zorg voor overzicht. Dat geeft me positieve energie. Ik kan er tegen aan….en nu schrijven vanuit een FLOW!!!
Ik kijk uit naar gesprekken met Ingrid die me versterken en inspireren. Gesprekken vanuit verbinding, respect en liefde!
Anke van de Laar

minder tekst

Het verhaal van Ron

onzichtbaar
Ik ben Ron Scheerder en sinds 2007 ondernemer. In eerste instantie parttime naast mijn baan en sinds 2011 fulltime. Naast dat ik voor mijzelf begonnen was, had ik de behoefte aan nog een extra geldstroom. Ik wilde niet afhankelijk zijn van mijn ene onderneming...

Ik kwam zo’n 7 jaar geleden in aanraking met netwerkmarketing. Ik had er geen verstand van maar ik had wel in de gaten dat dit een oplossing kon zijn voor mij.

Rond 2011 kwam Ingrid van de Wal op mijn pad met een hele andere visie op netwerkmarketing. Zij zag netwerkmarketing als een business. Dit voelde voor mij inderdaad als de weg die ik wilde bewandelen. Ik heb in verloop van tijd diverse trainingen bij Ingrid gevolgd om het vak netwerkmarketing te leren.
Toch ben ik zo’n 5 jaar geleden gestopt met netwerkmarketing omdat ik mij op andere zaken wilde focussen. Maar het bleef wel in mijn achterhoofd. “Het komt wel weer op mijn pad op het geschikte moment”. En zo geschiedde.

Mijn collega Karin Hensen, wees me eind 2017 op de Trainingsprogramma’s van Ingrid. Het betrof de ‘Nieuwe Money Mindset’ en het ‘Netwerk Mindset College’. Ik heb al veel training van Ingrid gehad in het verleden. Toch voelde ik dat ik deze nieuwe trainingen wilde volgen om nog aanwezige blokkades weg te werken en de netwerkmarketingtechnieken nog aan te scherpen. De laatste jaren was ik ook al flink bezig om mijn overtuigingen m.b.t. geld te veranderen.

Ik kan je volmondig zeggen dat ik geen moment spijt heb gehad van mijn beslissing om beide trainingen te volgen. Gedurende het traject merkte ik al veranderingen in mijzelf en mijn aktiviteiten. Ik heb vaardigheden geleerd en verbeterd en daardoor zijn diverse belemmeringen nu weg. Ik verbind met mensen en praat open over netwerkmarketing met de geleerde technieken. Het is echt een kwestie van doen, volharden en steeds verbeteren.

Deze trainingscombinatie maakt dit programma tot een ‘must do’ voor iedereen die met netwerkmarketing zijn dromen wilt realiseren.
Het is een echte doe-training. Elke training bevat opdrachten en het mooie is dat alles direct in de praktijk toepasbaar is.

Het succes van dit programma wordt versterkt door de wekelijkse buddy-groepen via internet met een aantal medecursisten. Dit is om ervaringen te delen mbt. de lesstof en de opdrachten.
Al tijdens het programma zie ik de resultaten in mijn netwerkmarketing business. Ik ben in de flow om het resultaat en mijn team breidt zich uit.

Ik ben veranderd door de training. Ik voel geen belemmeringen meer om met netwerkmarketing die extra geldstroom op te bouwen.
Naast mijn huidige onderneming geeft het mij de vrijheid om te werken waar, wanneer en met wie ik wil. Ik leef nu al de ‘digital nomad’ lifestyle en over een paar jaar woon ik dankzij dit grotendeels op Tenerife. Zonder de trainingen had ik daar niet naar toe kunnen groeien.

Neem jij jezelf als netwerkmarketeer serieus en wil je succes binnen deze industrie? Dan zijn de trainingen een absolute aanrader. Het geeft je alle tools en middelen om het maximale rendement uit je netwerkmarketing business te halen. Je zult ook zien dat het impact heeft op vrijwel alle aspecten van je leven.

minder tekst

Het verhaal van Ellen

onzichtbaar
Ik was al een tijdje bezig met mijn MoneyMindset, zelfs had ik al een andere training gevolgd toen Ingrid met haar nieuwe programma op mijn pad kwam. Ik besloot toch ook hieraan mee te doen.. Waarom? Ik voelde echt een JA en dat het zeker een toevoeging zou zijn.

Ik zal je vertellen ik heb daar geen seconde spijt van gehad! Je voelt echt de verbinding en Ingrid wist mij iedere keer weer te verrassen door haar hand op de zere plek te leggen. Het is een proces en net als ik mijzelf financiële vrijheid gun, gun ik dat iedereen om mij heen. Dank je wel Ingrid voor jouw vertrouwen en het creëren van vrijheid voor ons allemaal. Dat is ook een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb, er is ook echt genoeg voor ons allemaal!

minder tekst

Netwerken doe je niet alleen,
Netwerken doen we samen!

Dit 40 weken programma bestaat uit 3 keer 16 lessen.

Iedere 2 weken gaan er 3 lessen open in je online leeromgeving.
1 les NieuweMoneyMindset, 1 les NieuweMindset en 1 les Netwerkmarketing.
Alle lessen bestaan uit een webinar training over het onderwerp van de les. Onder de geschreven tekst staan opdrachten die je helpen alle stof te implementeren waardoor jij jezelf bekwaamt.

Ter ondersteuning werkt iedereen in een buddygroep (maximaal 8 personen) die door Ingrid wordt begeleid door maandelijkse Coachcalls om zo de voortgang te bewaken.
Er is een Facebookgroep waar vragen gesteld/ervaringen gedeeld kunnen worden.
Indien nodig zal Ingrid via Facebook Live vragen beantwoorden als deze extra verdieping nodig hebben.

Het 40 weken programma start altijd met een offline CollegeEvent waardoor alle cursisten elkaar kunnen ontmoeten.
Het CollegeEvent is alleen toegankelijk voor cursisten van het NetwerkMindsetCollege en richt zich op het onderling verbinden.
Netwerkmarketing is voor veel mensen out of the box en dat ‘zie’ je terug tijdens het CollegeEvent.
Een dag die je nooit weer vergeet.

Na 40 weken zijn alle 48 lessen geopend en kun jij deze zo vaak als je wilt herhalen in je eigen online leeromgeving. Je hebt nieuwe mensen leren kennen en je weet precies wat er nodig is om jouw droomleven te creëren.
Netwerkmarketing vanuit Verbinding is de Toekomst.
Pak het vast en ga ervoor.

Ondernemer, netwerkmarketing expert, trainer, business coach, ram, hooggevoelig, moeder, partner,inspirator, motivater, doorzetter, vriendin en vooral eindelijk helemaal mijzelf.

, ik ben Ingrid van der Wal.

Door mijn snelle denken, het doorzien van patronen, en mijn innerlijke horen & weten kom ik snel tot de kern  waardoor we in korte tijd grote stappen kunnen maken.

Wellicht ben jij ook bezig met jouw langste reis; die van je hoofd naar je hart. Ben je zoekende naar de weg die jou de mogelijkheid geeft om te gaan doen waar je diep van binnen zo hevig naar verlangt.
Ik herken het allemaal, de angsten, de oordelen, de vooroordelen, de mislukkingen, de stress en frustraties. Echt, ik heb het allemaal meegemaakt en ik heb moeten leren om dichtbij mezelf te blijven.

Ik heb het mezelf zo moeilijk gemaakt en ik heb zo lang uitgesteld wat ik werkelijk wilde doen. Namelijk het opstarten van het NetwerkMindsetCollege waar ik ondernemers en netwerkers kan leren hoe ze succesvol worden in het leven en met hun business.

Het is mijn diepste wens dat het negatieve beeld over netwerkmarketing verdwijnt en dat het wordt  gezien als een volwaardige industrie met ongekende mogelijkheden voor iedereen die dat echt wilt.
De wereld heeft leiders nodig. Mensen die opstaan en losbreken van de oude vertrouwde paden. Mensen die een voorvechtersrol in durven te nemen en gaan doen wat hun zielsplan is.

De afgelopen 20 jaar heb ik ondernemingen gehad, duizenden mensen gecoacht binnen het netwerkmarketing bedrijf waar ik toen mee samenwerkte, trainingen gegeven totdat ik 2 jaar geleden zo moe was, dat ik letterlijk niks meer kon. Dit was het moment en ik wist het…
Ik hoorde letterlijk de woorden van Rha Goddess die mij zo hadden geraakt: “Or you surrender or we’ll take you out!”

Het was het moment waarop ik besloot groter te worden dan onze allerlaatste uitdaging (een langslepende rechtszaak) die mij 5 jaar onzichtbaar heeft doen zijn.
Het was tijd om gehoor te geven aan die innerlijke stem die steeds maar zei:

“Ga je kennis delen en doe dat op jouw manier… zoveel mensen hebben het nodig.”

Ik heb de beslissing genomen om te stoppen met actief netwerken.  Ik focus me op het overdragen van ervaring, opgebouwde kennis en het opleiden van bekwame netwerkers. Dat is wat me te doen staat en inmiddels is het NetwerkMindsetCollege gestart voor iedereen die wil leren hoe je door te ‘Netwerken vanuit Verbinding’ meer uit het leven haalt.

€1377,-

of 5x €299,-*

of 10x €165,-*

* excl. 21% btw

Start februari 2020

Welkomsmeeting met Ingrid en de andere deelnemers (online)

16 lessen NieuweMoneyMindset

16 lessen Netwerkmarketing

16 lessen NieuweMindset

Online leeromgeving waar alle lessen klaarstaan en terug gekeken kunnen worden

Mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief 1-1 coaching van Ingrid af te nemen

Een geheime facebook groep voor vragen, motivatie en ondersteuning onderling

Mogelijkheid tot buddygroep met 1x per maand een online coachcall  

Je krijgt ook gratis toegang tot het Live CollegeEvent 

 

Je kunt dit product 1x per jaar bestellen
(Februari 2020)

€1997,-

of 5x €450,-*

of 10x €240,-*

* excl. 21% btw

Kies voor VIP dan kies je voor meer begeleiding en coaching

Naast alles van Basis en de maandelijkse Coachcall met de buddygroep ontvang jij:

• 3 offline Livedagen met verschillende aanvullende en verdiepende  onderwerpen

• 1 offline brainstormsessie met je buddygroep

• 4 keer een uur online privecoaching die je mag inzetten wanneer jij dat nodig hebt

• 3 opgenomen expert webinars

• Gratis toegang tot het Live CollegeEvent

• Afsluitende High tea/koffie

 

Je kunt dit product 1x per jaar bestellen
(Februari 2020)

 

Maximaal 10 deelnemers

€3997,-

of 5x €900,-*

of 10x €480,-*

* excl. 21% btw

Kies voor PAUW dan kies je voor persoonlijke 1 op 1 coaching

Bovenop de VIP extra’s ontvang jij:

• Iedere 2 weken een uur privecoaching

• 3 opgenomen expert webinars

• Gratis toegang tot het Live CollegeEvent

• Een dinermeeting halverwege het programma

• Foto en filmdag met professionele foto/videografe

• Een kleurenanalyse door een kleurenexpert

• Afsluitende High tea/koffie

Je kunt dit product 1x per jaar bestellen
(Februari 2020)

 

Maximaal 3 deelnemers

€1377,-

of 5x €299,-*

of 10x €165,-*

* excl. 21% btw

Start februari 2020

Direct toegang wanneer de module start

Welkomsmeeting met Ingrid (online) en max. 5 andere deelnemers

16 lessen NieuweMoneyMindset

16 lessen Netwerkmarketing

16 lessen NieuweMindset

Online leeromgeving waar alle lessen klaarstaan en terug gekeken kunnen worden

Mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief extra coaching af te nemen

Een geheime facebook groep voor vragen, motivatie en ondersteuning onderling

Mogelijkheid tot buddygroep met 1x per maand een groep coachcall

Het voordeel van 40 weken zodat je meer tijd hebt om de opdrachten ook (goed) te maken

 

Dit product kan 1X per jaar besteld worden
Februari 2020

€1997,-

of 5x €450,-*

of 10x €240,-*

* excl. 21% btw

Kies voor VIP dan kies je voor meer begeleiding en coaching

Naast alles van Basis en de maandelijkse Coachcall met de buddygroep ontvang jij:

• 3 offline Livedagen met verschillende aanvullende en verdiepende  onderwerpen

• 1 offline brainstormsessie met je buddygroep

• 4 keer een uur online privecoaching die je mag inzetten wanneer jij dat nodig hebt

• 3 opgenomen expert webinars

• Gratis toegang tot het Live CollegeEvent

• Afsluitende High tea/koffie

Dit product kan 1x per jaar besteld worden
(Februari 2020)
Maximaal 10 deelnemers

€3997,-

of 5x €900,-*

of 10x €480,-*

* excl. 21% btw

Kies voor PAUW dan kies je voor persoonlijke 1 op 1 coaching

Bovenop de VIP extra’s ontvang jij:

• Iedere 2 weken een uur privecoaching

• 3 opgenomen expert webinars

• Gratis toegang tot het Live CollegeEvent

• Een dinermeeting halverwege het programma

• Foto en filmdag met professionele foto/videografe

• Een kleurenanalyse door een kleurenexpert

• Afsluitende High tea/koffie

Dit product kan 1x per jaar besteld worden
(Februari 2020)
Maximaal 3 deelnemers

Netwerkmarketing  vanuit Verbinding
is de toekomst!

Netwerk
marketing
vanuit
Verbinding

is de
toekomst!

Ik kan me heel goed voorstellen dat je nog vragen hebt.
Ik heb hieronder de meest gestelde vragen voor je uitgewerkt.

u

Hoe lang hou ik toegang tot het College?

Ook na het 40 weken programma heb jij toegang tot het college en kun je ook gebruik maken van eventuele nieuwe bijgevoegde modules.
Zolang het NetwerkMindset College online is, heb jij toegang tot jouw online leeromgeving.

u

Wanneer kan ik beginnen?

Het 40 weken programma starten we allemaal tegelijk ieder jaar in februari. Kies je voor VIP of PAUW dan starten we ook in februari.
Meestal op de dag voor de start ontvang je jouw inloggegevens en staat les 1 voor je klaar. Uiteraard krijg je een uitgebreide welkom mail na je aanmelding. Vanaf begin januari kun je aanmelden.

 

u

Zijn alle modules zichtbaar zodra ik ben gestart?

Bij het 40 weken programma gaat er om de week 1 Netwerkmarketing les en 1 Mindset les en 1 les MoneyMindset voor je open.
Het is belangrijk dat je de modules in de juiste volgorde doorloopt en ook de opdrachten maakt.
Na 40 weken kun jij bij alle lessen en kun je deze op ieder gewenst moment opnieuw beluisteren.

u

Moet ik gebruik maken van een buddy groep?

Dat is altijd een keuze en zeker niet verplicht.
Het kan alleen een mooie toevoeging zijn op de kennis die je opdoet.
De praktijk laat zien dat een buddy groep stimulerend en motiverend werkt.
Je kunt de opgedane kennis oefenen met je buddy’s en dit zorgt voor zelfvertrouwen.

u

Ik vind de investering op dit moment te groot, ik kan het niet betalen.

Het is mijn missie dat er veel meer bekwame netwerkers met de juiste technieken en mindset opstaan om anderen te helpen.
Daarom geef ik je de mogelijkheid om in 5 of 10 termijnen te betalen.
Na het volgen van dit programma weet je precies wat ervoor nodig is om een geldstroom op te bouwen en heb jij je investering zo weer terug verdiend.

u

Hoe werkt een abonnement?

Je hebt de keuze om dit programma in 1x te betalen of een abonnement af te sluiten voor 5 of 10 maanden. Abonnementen zijn door de gespreide betaling iets duurder dan ineens af rekenen. Een abonnement houdt in dat je een overeenkomst aan gaat voor bepaalde tijd. Dat wil dus zeggen als je dit afsluit gaan we er altijd vanuit dat je de overeenkomst ook afmaakt. Bij een tussentijdse stop zullen de facturen doorlopen en gaan we er ook vanuit dat deze betaald zullen worden.

u

Maakt het niet uit met welk bedrijf ik werk?

Het NetwerkMindset College is ‘netwerk neutraal’ en richt zich op de industrie netwerkmarketing,
Ik leer je niet een bedrijf maar juist de technieken en tools die je nodig hebt om succesvol te worden met het bedrijf van jouw keuze.

u

Wat maakt dit College nou zo bijzonder?

Het NetwerkMindsetCollege heeft niet de focus op het verkopen van producten maar juist op het opbouwen van een team vanuit verbinding.
Niet langer vanuit angst voor tekort denken maar vanuit vertrouwen en overvloed.
Daarnaast ligt de nadruk op HOE je iets doet in plaats van alleen maar te vertellen WAT je zou kunnen doen.

u

Kan ik de investering opvoeren als kosten in mijn boekhouding?

Ja, dit online programma kun je inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is – voor ondernemers – aftrekbaar.

De nummer 1 regel van rijkdom is het opbouwen van een inkomen zonder plafond