fbpx

Vandaag is het volle maan en opent er een engelenpoort.
Een bijzonder goede dag dus om echt te verbinden met wat jij werkelijk wilt in jouw leven. Kijk alvast maar vooruit in het magische (kantelpunt)jaar 2020 waarin zichtbaar mag worden wat jij wilt dat zichtbaar wordt.
Als je van schrijven of tekenen houdt dan is dit ook een perfecte dag om je intenties en doelen toe te vertrouwen aan het papier op een manier die bij jou past.
Tune in op de energie die daarbij vrijkomt en spreek je dankbaarheden uit.
De afgelopen 2 mails heb ik geschreven over doelen stellen en verbinden met jouw innerlijke vuur, dat brandende verlangen.
Vandaag deel ik graag mijn intenties en dromen en ik neem je mee in mijn plannen voor 2020 die best wel eens verrassend voor je kunnen zijn.

Na 3 jaar actief coachen/trainen van netwerkers en het creëren van verschillende programma’s voor Zo trots als een Pauw, is het tijd voor een nieuwe uitdaging waar ik, door er alleen maar aan te denken, zo blij van word dat ik nu de tranen zelfs voel opkomen.
Ik heb altijd geweten dat het ooit zover zou zijn.
Nou, we zijn bijna zover. We hebben daar nog ongeveer 8 maanden voor nodig.
Het plan is dus al in volle gang en iedere dag is een stap dichterbij het moment waarop wij definitief afscheid nemen van een leerles van 10 jaar waarin ik letterlijk alles ben kwijt geraakt om vervolgens als een andere Ingrid weer op te staan.
Ik heb geleerd dat ik slechts een onderdeel ben van een veel groter geheel en dat ik helemaal niks bepaal. Ik heb geleerd wat geduld is. Ik heb geleerd stil te zijn en alleen te spreken als het ertoe doet. Ik heb geleerd oordeelloos naar mensen en situaties te kijken. Ik heb geleerd om van mezelf te houden. Ik heb geleerd dat Liefde het antwoord is, altijd!
Ik laat mij niet langer meer beperken door angsten of bedachte regels.
Ik pas mij niet meer aan aan wat de maatschappij van mij wil zien. Ik weet dat er overvloed genoeg is en dat vertrouwen zonder voorwaarden daar de basis voor is.
Mijn leven is er zoveel mooier door geworden en ik ben dankbaar voor iedere les die mij heeft geholpen weer te verbinden met wie ik in wezen ben, maar onderweg kwijt geraakt was.

Ik heb geen drama en gedoetjes meer nodig, omdat ik thuis ben gekomen in mezelf en weet dat ik vanuit vertrouwen mag doen waarvoor ik hier op aarde ben.
Ik heb me nog niet eerder zo vrij gevoeld terwijl mijn aardse situatie van nu precies het tegenovergestelde van mij vraagt door het stempel wat mij is opgeplakt.
Ook daar neem ik afscheid van ergens in de eerste 6 maanden van 2020 waardoor ook het systeem mij niet langer beperkt en de weg open ligt.

Het komende jaar wordt een bijzonder jaar voor heel veel mensen en ik ben zo dankbaar dat ik daar aan mag bijdragen.
Op welke manier we dat gaan doen, ga ik echt nog met je delen zodra de tijd daar rijp voor is. Wat ik nu alvast met je wil delen is dat het iets nieuws is wat veel mensen gaat helpen vanuit het ‘pay it forward’ principe.
De paar mensen waar ik dit inmiddels mee heb gedeeld vinden het een fantastisch plan wat wel eens heel groot kan worden en voor heel veel mensen life-changing.
Voor nu richt ik me op de eerste 6 maanden van 2020 waarin ik een aantal programma’s van Zo trots als een Pauw nog één keer actief zal begeleiden. Het aanbod blijft ook na de zomer gewoon beschikbaar maar dan zonder mijn coaching.
Uiteindelijk was dat ook de opzet van het hele plan.
Wil jij en/of je teamleden nog graag een keer met mij samenwerken of door mij gecoacht worden dan kan dat dus alleen nog in de eerste 6 maanden van het komende jaar.
Te beginnen met Let’s Create Momentum.
Dit super krachtige 3 weken programma was al bijzonder maar geloof me, deze 2e ronde deel ik nog meer kennis en technieken omdat ik iedereen die meedoet de beste start ooit gun! Maak gebruik van de energie die vrijkomt en kies bewust voor momentum.

De hele maand staat in het teken van kennisoverdracht.
Een echt Netwerkmarketing Bootcamp met aandacht voor:

1) Het geheim van de Wie Ken Ik Lijst en de kracht van de Beltraining.
2) Hoe doe je een goede 1 op 1 en hoe close je een gesprek?
3) De kracht van het Netwerkwiel. Waarom werkt dit stappenplan!

De kennis van deze 3 weken laten jouw team groeien waardoor jouw bonusbetaling stijgt.
Je kunt zelf jouw programma samenstellen omdat ieder onderdeel los te volgen is.
In de komende nieuwsbrieven zet ik steeds 1 onderdeel centraal en ga ik je uitleggen wat ik ga doen en waarom een netwerker deze kennis/techniek nodig heeft.

In ieder geval start In februari nog één keer Social Selling by Storytelling en in maart nog één keer een speciale 30 dagen IPA ronde.
Daarnaast heb ik nog een paar leuke ideeën die ik vorm ga geven maar die super leerzaam zullen zijn.

Ik kan me voorstellen dat je nu wellicht denkt:
Laat ze dan Zo trots als een Pauw helemaal los?
Het antwoord op die vraag is een volmondig NEEEEEEEEEEEEE.
Ik blijf absoluut verbonden aan dit bedrijf en met alle cursisten/klanten die er zijn. De invulling wordt alleen anders waardoor er meer ruimte voor mij komt om een ander project te starten waardoor ik op een andere manier ondernemers en netwerkers ga helpen.
Ik weet bijna zeker dat jij, als lezer, hier ook blij van gaat worden. Ik kon geen betere dag bedenken om je dit te vertellen dan deze bijzondere dag waarop volle maan en een engelenpoort samenvallen.
The word is out. Het is echt. Het gaat gebeuren.
Die ene dag aan het begin van dit jaar.
Dat ene telefoontje wat begon met: ‘Ing, ik heb het gevonden.’
Ik wist het, ik voelde het en nu mag het zichtbaar worden.

Lieve groet,

Ingrid

 

 

Ps. Let’s Create Momentum bestellen?

https://zotrotsalseenpauw.nu/lets-create-momentum/