fbpx
Ik ben Ron Scheerder en sinds 2007 ondernemer. In eerste instantie parttime naast mijn baan en sinds 2011 fulltime. Naast dat ik voor mijzelf begonnen was, had ik de behoefte aan nog een extra geldstroom. Ik wilde niet afhankelijk zijn van mijn ene onderneming.

Ik kwam zo’n 7 jaar geleden in aanraking met netwerkmarketing. Ik had er geen verstand van maar ik had wel in de gaten dat dit een oplossing kon zijn voor mij. .

Rond 2011 kwam Ingrid van de Wal op mijn pad met een hele andere visie op netwerkmarketing. Zij zag netwerkmarketing als een business. Dit voelde voor mij inderdaad als de weg die ik wilde bewandelen. Ik heb in verloop van tijd diverse trainingen bij Ingrid gevolgd om het vak netwerkmarketing te leren.
Toch ben ik zo’n 5 jaar geleden gestopt met netwerkmarketing omdat ik mij op andere zaken wilde focussen. Maar het bleef wel in mijn achterhoofd. “Het komt wel weer op mijn pad op het geschikte moment”. En zo geschiedde.

Mijn collega Karin Hensen, wees me eind 2017 op de Trainingsprogramma’s van Ingrid. Het betrof de ‘Nieuwe Money Mindset’ en het ‘Netwerk Mindset College’. Ik heb al veel training van Ingrid gehad in het verleden. Toch voelde ik dat ik deze nieuwe trainingen wilde volgen om nog aanwezige blokkades weg te werken en de netwerkmarketingtechnieken nog aan te scherpen. De laatste jaren was ik ook al flink bezig om mijn overtuigingen m.b.t. geld te veranderen.

Ik kan je volmondig zeggen dat ik geen moment spijt heb gehad van mijn beslissing om beide trainingen te volgen. Gedurende het traject merkte ik al veranderingen in mijzelf en mijn aktiviteiten. Ik heb vaardigheden geleerd en verbeterd en daardoor zijn diverse belemmeringen nu weg. Ik verbind met mensen en praat open over netwerkmarketing met de geleerde technieken. Het is echt een kwestie van doen, volharden en steeds verbeteren.

Deze trainingscombinatie maakt dit programma tot een ‘must do’ voor iedereen die met netwerkmarketing zijn dromen wilt realiseren.
Het is een echte doe-training. Elke training bevat opdrachten en het mooie is dat alles direct in de praktijk toepasbaar is.

Het succes van dit programma wordt versterkt door de wekelijkse buddy-groepen via internet met een aantal medecursisten. Dit is om ervaringen te delen mbt. de lesstof en de opdrachten.
Al tijdens het programma zie ik de resultaten in mijn netwerkmarketing business. Ik ben in de flow om het resultaat en mijn team breidt zich uit.

Ik ben veranderd door de training. Ik voel geen belemmeringen meer om met netwerkmarketing die extra geldstroom op te bouwen.
Naast mijn huidige onderneming geeft het mij de vrijheid om te werken waar, wanneer en met wie ik wil. Ik leef nu al de ‘digital nomad’ lifestyle en over een paar jaar woon ik dankzij dit grotendeels op Tenerife. Zonder de trainingen had ik daar niet naar toe kunnen groeien.

Neem jij jezelf als netwerkmarketeer serieus en wil je succes binnen deze industrie? Dan zijn de trainingen een absolute aanrader. Het geeft je alle tools en middelen om het maximale rendement uit je netwerkmarketing business te halen. Je zult ook zien dat het impact heeft op vrijwel alle aspecten van je leven.